The Motley Fool

Relocation
Client

The Motley Fool

Square Footage

10,000 SF

Location

Denver, CO

After successfully completing The Motley Fool’s headquarters, MOI was tasked with designing, procuring, and installing flexible furniture solutions for the Colorado office. The Motley Fool sought to capitalize on their relocation by incorporating creative, colorful products that emphasized the company’s fun culture and represented the local geographic aesthetic.

MOI partnered with The Motley Fool and FOX Architects to select benching workstations that would support the new hotelling/hybrid work model. Our team also specified furniture for small huddle rooms, lounge areas, and a large café. All of the furniture solutions included encourage staff to choose their workstyle while promoting casual collaboration throughout.